fbpx

Stinse, Ouderwetse bloemenweide

3.91

Incl. BTW

Delen?

■ Een historisch verantwoorde, natuurlijke, ongemanipuleerde verfraaiing en verrijking van uw omgeving.
■ Dit zaadmengsel, met o.a. Duizendblad, Hazegerwe, Hazekervel of Hazegras, Zenegroen, Fluitekruid, Weideklokje, Streepzaad, Beemdooievaarsbek, Berenklauw, Knautia of Tabaksbloem, Veldlathyrus, Herfst-leeuwetand, Scherpe Boterbloem, Veldzuring, Zurkel of Zuurling, Veldsalie en gele Morgenster of Boksbaard.
■ is bedoeld voor zware en nogal voedselrijke gronden met een normale waterstand, die met wat zorg weer de nostalgische plukbloemen binnen bereik brengen.
■ Het zakje bevat voldoende zaad voor 3 à 4 vierkante meter.
■ Hoogte 50-100 cm

 

 

View More

Ter plaatse heel dun uitzaaien, licht inharken, indien mogelijk even aandrukken en vochtig houden totdat de kiemplantjes zich laten zien. Omdat de omstandigheden tijdens het zaaien, kieming en opkomst niet zijn te voorspellen en ze van keer tot keer verschillend kunnen zijn, bestaat de kans dat niet alle bovengenoemde soorten zich zullen laten zien. Inzaai van dit mengsel houdt dan ook niet een vast soortenbestand voor de toekomst in, het is meer bedoeld als overgang of goede initiatiefbeplanting.
Zaaitijd
Zowel in het voorjaar, zomer als herfst kan er worden gezaaid. Een laat-zomer-zaai geeft de beste resultaten, omdat door de dan gebruikelijke temperatuurverschillen, tussen dag en nacht,  veel soorten sneller kiemen.

 

ca 3  gr
ca. 5 m2 zaden
Hoogte: 50-100 cm

Gewicht 0.008 kg

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stinse, Ouderwetse bloemenweide”

nl_NLNL