-10%
Knolselderij ■ Knolselderij Goliath, een duidelijke verbetering van de oude Prager Reuzen. ■ Goliath is beter resistent, beter bestand tegen schieten en gemakkelijker schoon te maken. ■ De geoogste knollen kunnen zowel rauw, gekookt als gefrituurd worden gegeten. ■ Bij voorkeur zaaien onder glas. ■ Na opkomst verspenen, even laten ...
Bladselderij gele, selderie. ■ Bleekselderij Goudgele Zelfblekende heeft geelgroene stelen zonder draad, die zowel rauw als gekookt gegeten kunnen worden. ■ Zaaien van eind maart tot begin juli ter plaatse. ■ Men kan de opkomst versnellen door onder glas voor te kiemen en de plantjes te verspenen op (pers)potten ...
■ Groene stelen zonder draad, die zowel rauw als gekookt gegeten kunnen worden. ■ Ze zijn knapperiger, minder vezelig en wat aromatischer van smaak dan de zelfblekende rassen. ■ Zaaien van eind maart tot begin juli ter plaatse. ■ Men kan de opkomst versnellen door onder glas voor te ...
Alle 3 resultaten