fbpx

Helza hobbyzaden is een bedrijf dat al meer dan veertig jaar handelt in zaden voor de (moes)tuin, gericht op particuliere verkoop. Het bedrijf is van Vader op Zoon overgegaan in 1990 en levert sindsdien ook aan de professionele tuinbouw.

Helza hobbyzaden is dealer van een van de beste leveranciers die ook de hoogste kwaliteit in zaden waarborgen, namelijk Garden seeds | Sluis Garden, voorheen dochter van Royal sluis en de Bolster, de grootste producent van Ecologisch geteelde zaden. Tevens hebben wij toestemming gekregen van de bekende handelshuizen in Nederland om de telers segment zaden ( professionele tuinbouw) in kleinere hoeveelheden aan te bieden aan de hobbytuinder.

In 2007 is Helza hobbyzaden gestart met de verkoop van zaden en bijbehorende producten via een eigen webshop, en door de toenemende groei zijn we continu bezig met het vernieuwen van onze site, middels nieuwe uitstraling of nieuwe producten.

Elke klant staat bij ons hoog in het vaandel, of het nu gaat om 1 pakje of meerdere pakjes zaad, wij behandelen iedere klant met respect, zoals het behoort.

Kijk rustig rond in onze webshop en laat u verrassen.

Met vriendelijke groet,

Helza hobbyzaden
Jan Hellings

 

De waardering van www.helza-hobbyzaden.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 962 reviews.
nl_NLNL