Telefoon: 06-23074374

Welkom bij Helza Hobbyzaden!

Eco-kruidenzaden

U wilt heerlijk eten met kruiden uit uw eigen tuin? Dat kan uitstekend. Er zijn niet voor niets boeken vol geschreven over het eten uit eigen tuin. Daarbij, hele volksstammen doen het en ook in Nederland is het flink in opmars. Wat u hiervoor nodig heeft, zijn keukenkruiden, maar tot die conclusie bent u natuurlijk ook al gekomen omdat u in onze webshop terecht bent gekomen. Niets heerlijker dan verse kruiden uit de tuin te halen wanneer u aan het koken bent. U kunt kruiden ook heel makkelijk binnen laten groeien en in leuke potten op de vensterbank zetten. Wij bieden een ruim assortiment van keukenkruiden aan. Welke keukenkruiden bieden wij?

Keukenkruiden, lekker om toe te voegen aan het gerecht.

Ieder kruid heeft voegt op zijn beurt weer wat anders toe. Wat denkt u bijvoorbeeld van citroengras? Onmisbaar wanneer u Indonesisch kookt. Het smaakt lekker fris naar citroen. En wat denkt u van basilicum, oftewel het koningskruid? Prima vegatief te vermeerderen en groeit ook prima in de keuken. Verder kunt u nog kiezen uit tuinkers, bonenkruid en melde. Dit zijn er slechts een paar. U heeft heel veel keuze in onze webshop uit keukenkruiden. Neem gauw een kijkje. Alles staat heel overzichtelijk gerangschikt en op alfabetische volgorde.

Helza Hobbyzaden biedt meer dan keukenkruiden!

Zoals u in de linkerkolom kunt zien bieden wij veel meer dan alleen keukenkruiden in onze webshop. Wij bieden u nog veel meer! Zo hebben wij een uitgebreide categorie bloemzaden om uw tuin om te toveren in een vrolijke en geurige plek waar het heerlijk vertoeven is op zomerse dagen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van de benodigdheden die horen bij het onderhouden van een moestuin. Wij hebben zelf ook een moestuin en weten precies wat er nodig is bij het onderhoud. U leest het, wij bieden meer dan alleen keukenkruiden!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 40

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 40

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3