Telefoon: 06-23074374

Welkom bij Helza Hobbyzaden!

Biologische | Eco groente zaden

   

Bent u op zoek naar biologische zaden voor de moestuin?


Dan bent u hier op de juiste pagina! Wij laten u hier graag zien welke biologische zaden voor de moestuin wij verkopen. Wij verkopen biologische groentezaden, maar ook biologische kruidenzaden. Het assortiment biologische kruidenzaden kunt u elders in onze webshop vinden.

Wat zijn biologische zaden voor de moestuin eigenlijk?


Biologische zaden zijn die zaden geproduceerd door biologische bedrijven. Bij aankoop van biologische zaden kun je er van uit gaan dat tijdens de productie gebruik is gemaakt van biologische technieken en een gezonde bodem. En dat ze natuurlijk vrij zijn van synthetische chemicaliën.

Wat onderscheidt de biologische zaden voor de moestuin ten opzichte van de ‘normale’ zaden?


De biologische zaden zijn afkomstig van speciale rassen die perfect geschikt zijn voor de biologische teelt. Dit houdt in dat ze perfect tegen een stootje kunnen en zijn aangepast aan biologische omstandigheden. Deze biologische zaden hebben geen kunstmest nodig en zijn ondanks dat nog steeds heerlijk rijk van smaak. Misschien nog wel smaakvoller dan de zaden die niet biologisch zijn.  Alle biologisch geteelde zaden, zijn gecontroleerd door N.A.K. Tuinbouw en gecertificeerd met SKALNR. SKAL staat voor Nederlandse organisatie aangewezen door het Ministerie van Economische Zaken om toe te zien op de naleving van de biologische productievoorschriften.

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina