Kruiden voor de winter
  
Kruiden zijn er nu in overvloed om te oogsten. Ze proeven natuurlijk het beste als ze vers  geoogst zijn . Maar ook door de kruiden te bevriezen of te drogen, kunt u de smaak behouden en kunt u aromatische benodigdheden voor de winter maken.

Tip:  In de middag, wanneer de dauw verdwenen is,  is het de beste tijd om ze te oogsten. U kunt ze bundelen en ophangen om te drogen, de bladeren drogen in de zon of zelfs in droogapparatuur.

Het is erg makkelijk om kruiden in ijsblokjes te vriezen , Het groen wordt in kleine dobbelsteentjes gesneden. - vooral aanbevolen voor basilicum, citroenbalsem, oregano en rozemarijn, die hun smaak anders snel verliezen.
U hoeft alleen de bevroren dobbelsteentjes  aan de soep of het braadstuk toe te voegen en u kunt genieten van het onaangeraakte zomeraroma.

Vermeld wel in de bevroren blokjes om welke kruiden het gaat.
Smakelijk eten