Telefoon: 06-23074374

Welkom bij Helza Hobbyzaden!

Groentezaden | Peulgewassen

U wilt heerlijk eten uit uw eigen tuin? Dat kan uitstekend. Er zijn niet voor niets boeken vol geschreven over het eten uit eigen tuin. Daarbij, hele volkstammen doen het en ook in Nederland is het flink in opmars. Wat u hiervoor nodig heeft, zijn groentezaden, maar tot die conclusie bent u natuurlijk ook al gekomen omdat u in onze webshop terecht bent gekomen. Eet u al uit eigen tuin en wilt u graag nieuwe zaden bestellen of uw moestuin uitbreiden met nieuwe groentesoorten, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment van groentezaden aan.

Welke groentezaden bieden wij?

Wij bieden u van alles aan. Wat denkt u bijvoorbeeld van de komkommer die veel vezels en voedingsstoffen bevat. Extra lekker in de zomer! Kent u de pastinaak nog? Inmiddels behoort deze groente tot de ‘vergeten groenten’, maar bij ons kunt u de groentezaden van de pastinaak nog aanschaffen! Ook voor winterse groenten zoals boerenkool en spruitjes bent u bij ons goed. Heerlijk om stamppot van te maken. Het maakt niet uit wat u zoekt, u vindt het in onze webshop! Neem gauw een kijkje. Alles staat heel overzichtelijk gerangschikt en op alfabetische volgorde.

Wij bieden veel meer dan groentezaden in onze webshop

Wij bieden u nog veel meer! Zo hebben wij een uitgebreide categorie kruidenzaden waar u vele soorten kruiden zult vinden. Het is toch heerlijk om tijdens het koken even naar uw moestuin te lopen om verse kruiden te halen en deze te verwerken in uw gerecht? U kunt bij ons terecht voor onder andere dille, citroengras, koriander en anijs. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van de benodigdheden die horen bij het onderhouden van een moestuin. Wij hebben zelf ook een moestuin en weten precies wat er nodig is bij het onderhoud. U leest het, wij bieden meer dan alleen groentezaden! Wilt u starten met shoppen? Kies dan in de linkerkolom een productcategorie.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 351

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 351

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5