Telefoon: 06-23074374

Welkom bij Helza Hobbyzaden!

Bloemzaden

Een bloementuin om van te genieten wanneer u lekker in de tuin zit op heerlijke zomerse dagen, de geur van de heerlijke bloemen, de vrolijke kleuren in uw tuin. Staat uw tuin er weer netjes bij? Dat is dan toch ultieme ontspanning! Wanneer u wilt starten met het aanleggen van een mooie bloementuin, heeft u natuurlijk bloemzaden nodig. Heeft u al een idee welke bloemzaden u wilt hebben? Wanneer dit niet het geval is, kunt u online natuurlijk inspiratie opdoen. Of wellicht kent u al iemand die een prachtige bloementuin heeft, dan kunt u daar een kijkje gaan nemen.

Welke bloemzaden bieden wij?

In onze webshop kunt u werkelijk de meest uiteenlopende bloemzaden vinden. Heeft u interesse in rode bloemen, gele bloemen of roze? Wilt u afrikanen, dahlias of gaat u liever voor de wat minder bekende bloemzaden van de Nemesia? Het maakt niet uit, neem een kijkje in onze webshop en u zult van alles wat aantreffen. Alles staat heel overzichtelijk gerangschikt en op alfabetische volgorde. Zoekt u bijvoorbeeld éénjarige, tweejarige of meerjarige bloemen, dan kunt u dit heel snel vinden in onze webshop. Er zijn niet alleen bloemzaden in onze webshop te vinden

Meer dan alleen bloemzaden

Wij bieden u nog veel meer! Zo hebben wij een uitgebreide categorie groentenzaden waar u onder andere diverse soorten sla zult vinden. Ook bieden wij in ons assortiment komkommer, radijs en vele andere groentenzaden aan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van de benodigdheden die horen bij het onderhouden van een moestuin. Wij hebben zelf ook een moestuin en weten precies wat er nodig is bij het onderhoud. Wat dacht u bijvoorbeeld van een worteldoek! U leest het, wij bieden meer dan alleen bloemzaden! Wilt u starten met shoppen? Kies dan in de linkerkolom een productcategorie. Heeft u een vraag? Dan mag u deze altijd mailen naar: Info@helza-hobbyzaden.nl, wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 19

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 19

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2