fbpx

Actie voor het Ronald Mc Donald kinderfonds

Helza Hobbyzaden    In samenwerking 
met het: Ronald Mc Donald Kinderfonds

Steun onze actie…  koop een huisje…

Ouders willen dichtbij hun zieke kind zijn, kinderen willen even vergeten dat ze ziek zijn. Het Ronald McDonald Kinderfonds maakt zich hiervoor sterk. Wij willen met deze actie een steentje bijdragen aan het goede werk van het kinderfonds.

Wat wij gaan doen!
Het iniatief van Edwin Evers van radio 538 op 17 April jl. heeft ons getriggerd  om ook in actie te komen voor het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Helza hobbyzaden wil ook ouders de mogelijkheid bieden om in het Ronald Mc Donald Huis te kunnen verblijven, wanneer hun zieke kind in het ziekenhuis ligt. Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.

Helza hobbyzaden gaat Insecten- Bijen- Lieveheersbeestjeshotels en Nestkastjes verkopen.
Wij doneren per verkocht Hotel of Nestkastje maar liefst € 5,00 aan het Ronald Mc Donald Kinderfonds.

Tevens gaat er 10% van ieder verkocht pakje ECO-zaad van de Bolster naar het fonds.

Wij dragen van elk verkocht hotel of nestkastje € 5,00 af aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Alle huisjes van House for Nature zijn gemaakt van 100% gerecycled hout! Tevens zijn de huisjes ontworpen en gemaakt in Nederland, bij een organisatie waar respectvolle omgang met de medewerkers en kwaliteit centraal staan. Door op deze manier onze producten te vervaardigen willen wij mensen laten zien dat wij in Nederland heel goed in staat zijn om met respect voor mens, dier en milieu mooie, duurzame producten te maken waarmee wij onze footprint zo klein mogelijk houden. Dit insectenhotel biedt een ideale schuil- en overwinterplaats voor solitaire bijen en diverse andere soorten nuttige insecten. Het huisje is voorzien van riet uit giethoorn, wat voor diverse insecten de ideale plek is om hun larven te laten opgroeien. Het houtblok is Drents Larikshout en biedt een goede nestplek voor solitaire bijen. Door de dikte van het hout zal de temperatuur in het huisje redelijk constant zijn. En de afgesloten achterzijde zorgt ervoor dat de rietstengels een veilige kraamkamer vormen. Het huisje is voorzien van een gebruiksaanwijzing, waarop aangegeven staat waar u het huisje het beste kunt plaatsen. Het huisje kan zowel opgehangen als neergezet worden.

Onderhoud
De huisjes zijn afgewerkt met lijnolie. Wanneer u ziet dat de regendruppels niet meer van het huisje rollen, maar het vocht in het huisje begin te trekken, adviseren wij u het huisje, wanneer het huisje droog is, opnieuw met olie in te wrijven. U kun hiervoor elke kleurloze olie gebruiken en deze eenvoudig inwrijven met een doek.

Ook een leuk product om cadeau te doen!

Materiaal
100% gerecycled hout 1,5 cm dik
Nederlands riet en Drents Larikshout
Let op! Dit is een in Nederland geproduceerd handwerk product van resthout. Elk product is hierdoor uniek. Kleur en afwerking kunnen per product verschillen.
Afmetingen
15,5 x 23,5 x 16,0 cm (lxbxh)

Online te  bestellen!  https://www.helza-hobbyzaden.nl/puur-natuur-natuurlijke-insecten-bestrijding/insectenhotel.html

Doe het niet voor ons, wij verdienen er niets aan, maar voor de ouders en zieke kinderen in de Ronald  Mc Donald kindertehuizen.

Share this post

De waardering van www.helza-hobbyzaden.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 962 reviews.
nl_NLNL